Ciutat

FOTOS: Quinto, fins d’aquí a un any!

Els aparadors de les botigues, els avets de Nadal al menjador, la Fira de Santa Llúcia, els canelons de Sant Esteve, la revetlla de Cap d’Any, els Reis… Oh! Fins a la pròxima!

El Quinto és un clàssic de Nadal a Sabadell. L’any passat, les mesures sanitàries van fer que les entitats suspenguessin la convocatòria, fet que aquest any han volgut (i pogut) evitar. És el cas de la Societat Coral Recreativa El Ciervo, que la tarda del dia de Reis esgotava les darreres hores de les festes de Nadal per organitzar una sessió més! També se n’han fet, i amb molt d’èxit, a l’Hotel Urpí, al casal Can Capablanca i a altres entitats de la ciutat.

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top