ESPORTS

Toni Gabarre, la primera sortida del Sabadell en el mercat d’hivern

Toni Gabarre a Cornellà

El davanter d’Osca arriba a un acord per rescindir el contracte i marxa sense haver marcat cap gol d’arlequinat

Toni Gabarre en el partit que el Sabadell va jugar a Cornellà / Lluís FrANCO

Abans d’entrar, deixin sortir. Aquesta era la condició indispensable que va explicar el director general del Centre d’Esports, Bruno Batlle, per activar el mercat d’hivern. Doncs ja s’ha complert la primera part: Toni Gabarre s’ha convertit en la primera sortida oficial després d’arribar a un acord amb el club per a la rescissió del seu contracte.

Feia dies que el nom del davanter d’Osca estava a totes les travesses de la rampa de sortida. Pedro Munitis només l’havia utilitzat uns minuts davant l’Andorra i en el partit de Copa al camp de l’At. Sanluqueño. Després, suplència i baixa, també, pel coronavirus.  Aquest dimarts ja no ha entrenat amb la resta de companys a l’Estadi Josep Molins de Sant Oleguer i durant tota la jornada s’ha completat la documentació de la seva baixa definitiva. Tot apunta que el jugador tindria un acord amb algun club de la mateixa categoria de l’altre grup.

Amb més pena que glòria. Així es podria definir el pas de Toni Gabarre pel Centre d’Esports. Ja va començar amb mal peu: lesió en els seus primers minuts de pretemporada davant el Vila-real B que el van deixar fora de combat gairebé dos mesos. Mai va ser capaç d’agafar el ritme ni tampoc va demostrar les condiciones per les quals el van fitxar: l’oportunisme. Va malbaratar dues ocasions claríssimes davant l’Algesires i el Vila-real B. La falta de confiança d’Antonio Hidalgo primer i Pedro Munitis després han abocat al jugador a demanar una sortida.

Ha participat en 12 partits i 623 minuts i marxa sense haver celebrat cap gol. Curiosament, venia avalat per les seves bones marques realitzadores a antics clubs com Llagostera (6), Tudelano (15) i At. Balears (15). La temporada anterior, però, només en va fer tres a les files del Numància, que va baixar a Segona RFEF.

La seva baixa suposa un estalvi econòmic pel club que intentarà aprofitar en el mercat d’hivern per satisfer l’única demanda del tècnic Munitis: un central per suplir l’absència de llarga daurada de César Morgado. El càntabre vol reforçar aquesta parcel·la i un dels noms que han sonat és el de Cristian Galas, defensa de la Cultural Leonesa que va coincidir amb Munitis a l’UCAM Múrcia la temporada 18/19.

Comentaris
To Top