Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia també ‘participa’ en l’Europeu d’handbol

Aleix Gómez a l'OAR Gràcia

Els jugadors Aleix Gómez i Ian Terrafeta es van formar a la pedrera del club gracienc i ara es retroben a la selecció

Aleix Gómez en un Torneig d'El Corte Inglés juntament amb el president Salvador Gomis / CEDIDA

Aquest dijous arrenca el Campionat d’Europa de seleccions d’handbol que es disputa entre Hongria i Eslovàquia. El combinat estatal de Jordi Ribera partirà com a un dels candidats al títol. De fet, ve d’aconseguir la medalla de bronze als passats Jocs Olímpics de Tòquio. A l’equip tindrem doble representació sabadellenca amb els jugadors Aleix Gómez (FC Barcelona) i Ian Terrafeta (Pays d’Aix UCHB francès).

Es podria dir que l’OAR Gràcia participa també d’aquesta cita continental perquè ambdós jugadors van néixer, esportivament, a les files del conjunt gracienc. L’Aleix va arribar fins a la categoria infantil, moment en què ja va ser reclutat pel FC Barcelona, on s’ha proclamat campió d’Europa a més d’obtenir diversos títols de lliga i Copa. De petit ja destacava moltíssim per la seva capacitat golejadora i en el club blaugrana es va reconvertir en extrem, mantenint uns elevats percentatges realitzadors. Amb només 24 anys és una figura consolidada de l’handbol espanyol.

Més desconeguda és potser la trajectòria d’Ian Terrafeta, actualment a les files de l’equip Pays d’Aix UCHB de la Primera Divisió francesa, a l’Aix-en-Provence. Com en el cas de l’Aleix, va començar a les categories inferiors de l’OAR. En edat aleví va jugar fins i tot en categoria infantil algun partit i el BM Granollers es va fixar en ell. És un central de notable envergadura que ara està destacant a les files del conjunt francès. Acaba de complir 23 anys i té un gran futur al davant.

L’Aleix i l’Ian posaran l’accent sabadellenc en aquest Europeu que arrenca aquest dijous. Espanya debuta contra la selecció de la República Txeca (18 hores) i després s’enfrontarà a Suècia (dia 15) i Bòsnia (dia 17) en la primera fase d’un torneig que es podrà seguir a través de Teledeporte.

Publicitat
Comentaris
To Top