Publicitat
Ciutat

Dos ferits en un incendi domèstic al Centre

Un home i una dona han resultat ferits lleument en un incendi domèstic aquest dimecres al carrer de Jovellanos, al Centre. Els bombers han rebut l’avís del foc a les 11.58 h perquè s’estava cremant una campana extractora, tal com informa el mateix cos.

Els serveis d'emergències, al carrer de Jovellanos / CEDIDA

Els serveis d’emergències, al carrer de Jovellanos / CEDIDA

El SEM va atendre dues persones, un home de 68 anys i una dona de 69 anys, per inhalació lleu de fum. La dona va ser traslladada al CUAP de Sant Fèlix.

A part del SEM, fins al lloc del succés es van desplaçar quatre unitats dels bombers i més unitats de la Policia Municipal i Mossos. El cos policial ha tallat el trànsit entre els carrers de Calderón i de l’Escola Pia durant els tres quarts d’hora, aproximadament, que ha durat la intervenció. El succés també ha obligat a desviar puntualment alguns autobusos de les línies 5 i 55 de TUS que pugen per Jovellanos.

Publicitat
Comentaris
To Top