Publicitat
Ciutat

Un accident provoca cues quilomètriques a la C-58 a l’altura de Badia

Es registren llargues cues en sentit sud, del quilòmetre 10 al 18, a Badia del Vallès

Matí d’embusos quilomètrics a la C-58. Un accident entre dos turismes a l’altura de Badia ha provocat dos ferits lleus i cues quilomètriques en direcció a Barcelona. El sinistre ha tingut lloc cap a les vuit del matí i ha obligat a tancar tots els carrils menys un en un primer moment.

El sinistre ha tingut lloc cap a les 8h i ha obligat a tancar tots els carrils menys un en un primer moment. Poc abans de les 9 h ja s’havien reobert tos els carrils però es mantenien fins a nou kilòmetres de retencions entre Terrassa i Badia del Vallès en sentit Barcelona.

La mateixa via registra dos kilòmetres de cua a Montcada i Reixac, també en sentit Barcelona, per accident i de Ripollet a Barberà en sentit Sabadell. Per descongestionar la via s’ha obert el carril busVAO d’entrada a Barcelona per a tots els vehicles, excepte per als camions de més de 7,5 tones.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activitat quatre unitats i els Mossos n’hi han desplaçat dues per l’accident a Badia.

Actualitzem informació en els pròxims minuts.  

Publicitat
Comentaris
To Top