Ciutat

L’antic Intersport Molins serà un edifici de vuit pisos amb local comercial

L’entrada del que va ser l’Intersport i on es farà l’edifici / LLUÍS FRANCO

Substituirà l’establiment que va tancar després de 50 anys de servei a la ciutat

L’entrada del que va ser l’Intersport i on es farà l’edifici / LLUÍS FRANCO

Dos anys i mig després que la mítica botiga de roba esportiva Intersport Molins tanqués, l’edifici, situat a la Rambla 111-113, serà enderrocat pròximament i se’n farà un de nou.

Els sabadellencs Next Arquitectura s’encarregaran de fer aquest nou edifici, que tindrà vuit habitatges i un local comercial a la planta baixa. La immobiliària sabadellenca Donpiso s’encarrega de la comercialització dels immobles, que tindran dues, tres o quatre habitacions, i del local, que té un valor superior al milió d’euros. La previsió és que els nous inquilins puguin accedir als habitatges a partir del 2024. L’edifici tindrà planta baixa i quatre plantes pis, tot i que visualment en seran cinc perquè els habitatges de la part superior seran dúplexs invertits.

Integrat a la Rambla

Arquitectònicament es buscarà integrar la façana a la Rambla i que el sistema constructiu permeti disposar d’habitatges que siguin al màxim d’eficients energèticament. No hi haurà aparcament, però per normativa s’haurà d’oferir l’opció de tenir-ne en un radi proper.

Imatge virtual de l'interior d'un dels dúplex / CEDIDA

Imatge virtual de l’interior d’un dels dúplex / CEDIDA

La coneguda botiga Intersport la va fundar l’atleta sabadellenc Josep Molins el 1969. Fins al tancament la regentava el seu fill Jordi, i va tancar les portes el darrer cap de setmana de juny del 2019 pels canvis en el model de consum i per aspectes relacionats amb el finançament, tal com van explicar al D.S. fonts del comerç.

La botiga, amb un gran magatzem a la part superior, es va convertir amb els anys en un autèntic museu de diferents peces esportives que amb el temps Josep Molins va anar portant a la Pista Coberta i a les pistes de la Bassa.

L’Intersport Molins abaixa la persiana

Comentaris
To Top