Ciutat

Aliança entre l’Ajuntament i la Generalitat per afrontar la transició energètica

La consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, va visitar per primera vegada institucionalment Sabadell

La consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, va visitar per primera vegada institucionalment Sabadell per reunir-se amb l’alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés. Les dues polítiques van ressaltar la importància de treballar en l’àmbit de la transició ecològica i energètica.

De fet, abans de ser a la sala de plens de l’Ajuntament per firmar el llibre institucional, la consellera Jorbà va visitar la depuradora de Sant Pau de Riu-sec, on conjuntament amb la depuradora del riu Ripoll s’han instal·lat plaques solars fotovoltaiques per funcionar amb un 21% d’energia neta d’autoproducció. Hi va ser també el director general d’Aigües Sabadell, Xavier Cabanillas, qui va presentar el projecte Biotop, per fomentar l’economia circular i millorar la qualitat de vida dels sabadellencs.

“Si hi ha un àmbit on no es pot fer política, és el de la transició ecològica i energètica”, va expressar l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, a la sala de plens de l’Ajuntament. La consellera d’ERC va respondre en el mateix sentit: “És un moment de fer aliances. Se’ns acaben els recursos i hem de fer la transició energètica”.

Comentaris
To Top