Publicitat
Ciutat

Sabadell celebra Sant Antoni Abat en petit comitè per la Covid-19

Sabadell ha celebrat aquest dilluns, 17 de gener, la festivitat de Sant Antoni Abat en format reduït a causa de la pandèmia de la Covid-19. Aquest any no hi haurà Passada, per segon cop consecutiu.

El que sí que han fet les dues colles, tant la Vella com la Nova, ha estat esmorzar cadascuna per la seva banda i la tradicional benedicció dels animals a la plaça del Taulí, a les 10 h, oficiada pel mossèn de l’església de la Puríssima, Joan Nadal. Posteriorment, les dues germandats s’han desplaçat fins a les seves respectives parròquies: la Colla Vella ha baixat fins a l’església de Sant Fèlix, mentre que la Colla Nova ha anat a la Puríssima.

Tothom qui passejava per aquestes zones de la ciutat ha pogut veure de ben a prop els diferents cavalls de les colles, així com la imatge de Sant Antoni Abat, patró dels animals, pagesos i traginers. Diferents establiments de Sabadell també celebren la festivitat de Sant Antoni Abat aquest 17 de gener oferint el tradicional tortell als seus aparadors.

Publicitat
Comentaris
To Top