Diners

Les empreses de Sabadell troben una sortida de futur en la sostenibilitat

Empreses
Imatge de la fàbrica en què l’empresa Textil Ortiz elabora les seves mascartes sostenibles i la resta de productes / CEDIDA

Les empreses han de ser sostenibles si volen ser competitives en un futur pròxim. Aquesta va ser una de les conclusions a què es va arribar en una conferència organitzada per la Cambra de Comerç del dimarts passat. Tres empresaris de la comarca van debatre sobre la importància de la implantació de l’economia circular a les companyies, a través dels seus propis casos, i van estar d’acord que les empreses han d’invertir més esforços a allargar al màxim la vida útil dels seus productes i a pensar més en la salut del planeta.

Dit això, el gerent de Fixe Climbing, David Pich, va exposar com ha evolucionat la seva empresa de material d’escalada fins a convertir-se en una companyia sostenible. “Per crear un valor de marca vam apostar per materials reciclables. Fixe és ara molt més competitiva”, va apuntar.

Així mateix, Abel Ortiz va explicar que Textil Ortiz, d’on és el director general, va començar a fabricar mascaretes reutilitzables per a hospitals avançant-se a altres empreses. “Ara som l’empresa referent del sector”, va indicar.

La Cambra de Sabadell celebra 135 anys al servei de les empreses de la ciutat

Comentaris
To Top