Publicitat
Vallès

Matadepera suspèn el sopar, el ball i la sessió jove de Sant Sebastià

El concurs de grimpaires es manté per al dissabte al matí a la plaça de Cal Baldiró

EL BALL DEL TORELL DE FA UN PARELL D’ANYS, UN DELS ACTES QUE PASSA A SER UNA EXHIBICIÓ / MIQUEL BADIA

Matadepera afronta el segon cap de setmana de les festes de Sant Sebastià amb nous canvis en el programa d’actes. La Germandat va anunciar ahir que la situació sanitària que travessa el país a causa de la sisena ondada de la Covid-19 els ha portat a suspendre alguns actes tan populars com el sopar i el ball de dissabte, que havien de celebrar-se al Pavelló Primer d’Octubre a partir de les 22.30 hores També s’ha anul·lat la sessió jove de Sant Sebastià que havia de tenir lloc tot seguit en el mateix recinte amb la participació del DJ Román Armengol.

“Volem continuar essent molt curosos amb les mesures anti-Covid, i per això ens hem vist obligats a suspendre o modificar alguns dels actes”, ha explicat el president de l’entitat, Guillem Montagut, que ha comentat que per al dilluns se suspèn l’aperitiu musical per a la gent gran que havia de tenir lloc al migdia al Casal de la Gent Gran.

També hi ha canvis en dos actes del diumenge: el ball de l’arbre i el ball del tortell que tenen lloc al migdia a la plaça de Cal Baldiró passen a ser només exhibicions.

El concurs de grimpaires es manté per al dissabte al matí a la plaça de Cal Baldiró

Es mantenen, en canvi, altres activitats força populars com el concert de Sant Sebastià amb la Banda de Matadepera, divendres a partir de les 19.30 hores al pavelló, i el Show de Sant Sebastià i l’actuació de l’actor i imitador Pep Plaza, el mateix dia i al mateix lloc a partir de les 22 hores.

Un altre dels actes més destacats i emblemàtics de les festes, el Gran Concurs de Grimpaires, que se celebra des de 1975, tornarà dissabte al matí (de les 10 a les 13 hores) a la plaça de Cal Baldiró. Els primers classificats en categoria femenina i masculina rebran un pernil.

A la tarda, l’Oh Orquestra Simfònica de Terrassa oferirà un concert de les seves millors peces a les 18 hores al pavelló. Diumenge l’acte central serà la celebració de l’Ofici Solemne a l’església de Sant Joan a les 11 hores i la posterior processó i cercavila.

Publicitat
Comentaris
To Top