Publicitat
ESPORTS

Castellet aconsegueix la medalla de plata en els X Games

La rider Queralt Castellet continua en un gran estat de forma després de penjar-se aquesta passada matinada la seva segona medalla de plata, la tercera sumant l’or obtingut l’any 2020, en els X Games d’Aspen.

La competició nocturna ha començat en el SuperPipe d’Aspen amb un engraellat de set participants i a on Castellet hi prenia part des de la cinquena posició. Trenta minuts del ja habitual format jam sesion ha permès a la rider completar quatre rondes. La primera de les quals, li ha permès enfilar-se fins a la primera posició després de completar la ronda més tècnica i amb més altura de totes quatre. Un inici que feia somniar en la possibilitat d’aconseguir el segon or, però entre la bona actuació de la japonesa Sena Tomita, qui finalment s’ha acabat penjat l’or, i l’infortuni de Castellet en les rondes dos i tres, ho ha acabat impedint. En la quarta i definitiva, sí que ha pogut completar una gran baixada planxant un Bs Air, Fs 540, Bs 900, Fs 720, Switch Inverted 7. El podi el completaria la també japonesa Haruna Matsumoto.

Podi rere podi

A només dues setmanes i escaig de la seva cinquena participació en uns Jocs Olímpics, la sabadellenca hi arribarà en molt bon estat de forma després d’una temporada on ha aconseguit enfilar-se fins al podi en totes les proves en les quals ha participat: dos bronzes a la Copa del Món de Copper Mountain i Laax Open i plata en el SuperPipe del DewTour.

Publicitat
Comentaris
To Top