Publicitat
Ciutat

Dos detinguts i un intent de fuga a la sortida de la Gran Via

Control de la Policia Municipal/ POLICIA

La policia local de Sabadell ha detingut a dues persones al carrer Joaquím Blume (últim pont de la Gran Vía direcció Barcelona) després d’aturar una furgoneta de forma preventiva.

L’operació ha començat quan els agents han comprovat que un dels ocupants del vehicle tenia una ordre de detenció. En aquell moment, un altre dels ocupants ha començat a confrontar amb els agents i ha sigut detingut per desobediència als agents de l’autoritat. Malgrat una forta presència dels cossos de seguretat, un tercer ocupant ha intentat fugir a peu. Posteriorment ha donat positiu en el control d’alcholemi i ha sigut sancionat per la via administrativa. No ha acabat detingut.

Fonts directes de la policia justifiquen la forta presència d’agents per l’elevat nombre de persones que ocupaven el vehicle. A hores d’ara, es desconeix el motius de l’aturada preventiva i de l’ordre de detenció del primer detingut.

Publicitat
Comentaris
To Top