Publicitat
Ciutat

Detenen el camioner de l’accident múltiple de l’AP-7 com a presumpte autor de tres homicidis imprudents

accident ap-7

El sinistre va tenir lloc cap a les tres i va implicar un tràiler i quatre cotxes

L'accident a l'AP-7, des de l'helicòpter de trànsit / ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut el camioner implicat en l’accident múltiple de dilluns a la tarda a l’AP-7, al seu pas per Barberà del Vallès, que va provocar tres morts i deu ferits, un dels quals crítics.

Segons ha informat el cos policial, s’acusa el conductor del vehicle de gran tonatge de tres homicidis imprudents. Les víctimes mortals són el conductor d’un cotxe que es va incendiar i els dos passatgers posteriors d’un dels altres turismes.

El sinistre va tenir lloc cap a les 14.56 hores al punt quilomètric 146,5 de la citada via, quan es va produir una col·lisió per encalç amb quatre turismes i un camió. Un dels vehicles es va incendiar. La primera víctima és l’ocupant d’aquest cotxe cremat, de 62 anys i veí de Cerdanyola. Les altres dues víctimes mortals són les passatgeres posteriors d’un dels altres turismes, de 64 i 65 anys i veïnes de Barcelona.

Hi ha 10 ferits més de diversa consideració, un en estat crític a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

De la resta de ferits, un està en estat greu a la Mútua de Terrassa, sis menys greus al Taulí, l’hospital de Terrassa i la Mútua de Terrassa, un de lleu va ser atès al CAP Sant Fèlix de Sabadell i una persona va ser donada d’alta in situ.

Arran de la incidència es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tretze ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, l’AP-7 va quedar tallada en sentit Tarragona durant quasi una hora. Posteriorment es va obrir primer un i després dos carrils a la circulació. Hi va haver un màxim de 13 quilòmetres de cues en sentit sud i 7 en sentit nord.

També es va veure afectada de retruc la C-17 a Parets del Vallès, amb 4 quilòmetres més d’aturades fins enllaçar amb l’AP-7. Cap a les vuit del vespre quedava un carril tallat i es mantenien uns 8 quilòmetres de cues en sentit Tarragona.

Amb aquestes víctimes, són 10 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals que aporta el Servei Català de Trànsit.

Publicitat
Comentaris
To Top