Publicitat
Ciutat

Sabadell subvenciona la formació de 60 joves en restauració i community manager

Els joves d’entre 16 i 29 anys que estiguin a l’atur poden formar-se en restauració o community manager amb una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a l’Ajuntament de Sabadell. S’ofereixen 60 places.

Les persones interessades a rebre aquesta formació, molt orientada a la inserció laboral, s’han d’adreçar al Vapor Llonch. La 4a tinenta d’alcaldessa i responsable de Desenvolupament econòmic del consistori, Montse González, remarca que aquesta subvenció va en la línia de programes “per revertir l’atur juvenil”.

Tanmateix, González apunta que “la restauració és el nostre late motiv. Un sector on hi ha molta demanda i molt poca gent professionalitzada”.

L’Ajuntament vol apostar per la restauració també amb la reforma de l’antic conjunt fabril Sallarès Deu del barri de Gràcia. Allà s’hi obrirà l’Escola de Restauració i també serà la seu de l’Escola de Flequeria, que es traslladarà des de la seva seu actual, al Vapor Molins.

Publicitat
Comentaris
To Top