ESPORTS

El juvenil del Sabadell aconsegueix una victòria clau davant de l’Espanyol (1-0)

El Sabadell demostra caràcter amb una victòria important que serveix per a pujar posicions en la classificació.

La celebració del gol arlequinat | LL Franco

Esplèndid. El conjunt dirigit per Marc Nomen ha donat un cop sobre la taula i li ha guanyat 1-0 a l’Espanyol amb un gol de Filippo Sander als 68’. Ha estat un partit bastant igualat però la victòria arlequinada ha estat totalment justa.
Malgrat la igualtat en el joc, el Sabadell ha sabut controlar el partit buscant la possessió de la pilota i insistint constantment a trobar la porteria rival. Clarament no ha estat tasca fàcil a causa de la gran qualitat tant grupal com individual del conjunt visitant. No obstant això, els de Nomen han pogut reduir el màxim possible a un rival que sempre posa les coses molt difícils i finalment ha trobat la victòria.
Als 68’ en una jugada en la qual ha participat Adri González per banda dreta, la pilota ha acabat en la vora de l’àrea i Filippo ha rematat a porteria i ha posat el 1-0 final. A partir d’aquest moment el Sabadell ha volgut assegurar el triomf i ha replegat notablement les seves línies sense deixar grans opcions a l’Espanyol.
Amb aquesta victòria el Centre d’Esports no sols escala posicions, sinó que demostra l’evolució grupal que s’ha anat treballant durant tota la primera volta.

Comentaris
To Top