ESPORTS

Pepe Martí se situa segon a la FRAC

Pepe Martí, a Dubai / Xavi Bonilla - Dutch Photo

Pepe Martí ha aconseguit una espectacular segona posició en la tercera cita de la Fórmula Regional Asian Championship (FRAC), antiga F3 Asia, celebrada a Dubai. Un nou podi, el tercer, que situa el jove pilot a només 35 punts d’Arthur Leclerc, primer de la general, amb sis carreres per disputar-se.

En el primer assalt d’aquest diumenge, Martí sortia des de la setena posició de l’engraellat, però una gran remuntada l’ha catapultat fins a la quarta posició, superant al seu company d’equip, Dilano van’t Hoff en la darrera volta.

En la tercera i última carrera del cap de setmana, Martí ha tornat a avançar van’t Hoff, que sortia des de la pole position, situant-se a la primera posició. El pilot del Pinnacle Motorsport ha mantingut un frec a frec amb el líder del campionat, Arthur Leclerc, germà petit del pilot de Ferrari Charles Leclerc. L’entrada del safety car ha estat perjudicial per a Martí, que ha vist com els seus neumàtics es refredaven i el pilot monegasc el superava fins a creuar la bandera de quadres: “Aquest ha estat el millor cap de setmana Estem aquí per anar pas a pas i aprendre en cada sortida a la pista. De moment, hem complert amb els objectius i inclús intentarem anar a més si seguim en aquesta línia”, ha explicat Martí.

Arribats a la tercera cita, la Fórmula Regional Asian Championship seguirà a l’autòdrom de Dubai per a disputar la quarta i penúltima prova de la temporada, abans que equips i pilots tornin al Yas Marina d’Abu Dhabi per a la gran final.

Classificació general

  1. Arthur Leclerc 131 punts

     2. Pepe Martí 96 punts

     3. Sebastián Montoya 92 punts

     4. Dino Beganovic 88 punts

     5. Isack Hadjar 71 punts

Comentaris
To Top