Publicitat
Ciutat

Ciutadans demana explicacions a Farrés sobre el Mercat de Campoamor

Protesta a les portes del mercat de Campoamor/ CEDIDA

El grup municipal de Ciutadans ha reclamat a l’alcaldessa que esclareixi quin és el seu projecte sobre el mercat municipal de Campoamor. El regidor del grup taronja, José Luis Fernández, apunta que hi ha “contradicció” en les declaracions del govern municipal. “La tinenta d’alcaldessa Montse González diu que dona un any al mercat perquè funcioni. I el govern defensava que el projecte s’ha de debatre en una taula específica”, apunta Fernández.

El regidor José Luis Fernández ha apuntat que “l’entorn del mercat estarà en obres i és impossible que s’ompli el Mercat” i que “cal esperar que les noves parades generin una clientela regular”. També ha criticat que no hi hagi projecte encara “del que hauria de ser el nou mercat”.

Fernández també ha afegit “que no hi ha cap campanya de promoció” i que les obres que s’han fet “són les mínimes de reparació de danys”. El grup municipal considera que les declaracions de Montse González determinen el full de ruta del govern per a “tancar el mercat”.

Publicitat
Comentaris
To Top