Ciutat

La fiscalia denuncia el centre Residencial Palau per les morts registrades durant la primera onada de la pandèmia

Unes 40 persones van perdre la vida al centre geriàtric pel que es considera que hi podria haver una mala gestió

La residència Residencial Palau de Palau-Solità i Plegamans / CEDIDA

La fiscalia de Sabadell ha presentat una denúncia contra el centre per a gent gran Residencial Palau de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental) pel que consideren una mala gestió durant la primera onada de la pandèmia. En aquell període, entre març i abril de 2020, van perdre-hi la vida uns 40 usuaris. Segons han assenyalat fonts de la fiscalia a l’ACN, la denúncia es va presentar divendres al jutjat de guàrdia de Sabadell.

Ja prèviament, la mateixa fiscalia va obrir una investigació a l’abril del mateix 2020 per determinar si les morts es van derivar d’una mala gestió del centre. Es preveu que en els propers dies es donin detalls de la denúncia, que ara està sobre la taula del jutge.

Els familiars dels residents ja van assenyalar que hi havia hagut problemes de comunicació per part del centre, donat que en algunes ocasions s’havien vinculat les defuncions a causes naturals i sense vincular-les amb la covid.

Ara, amb la denúncia de fiscalia, es trasllada per via judicial les sospites que s’han fonamentat, segons fonts consultades, en la investigació oberta ara fa prop de dos anys.

Familiars es queixen d’opacitat en una residència de Palau on han mort 40 persones

Comentaris
To Top