Ciutat

Rebenta una canonada d’aigua al carrer de Tres Creus de Sabadell

Una canonada d’aigua s’ha trencat aquest divendres i ha provocat una important fuita al carrer de les Tres Creus, 77. Des d’Aigües Sabadell asseguren que es tracta d’una avaria fortuïta que no té relació amb l’enderroc que s’està fent en aquest punt.

La incidència afecta 470 clients, que s’han quedat sense subministrament d’aigua. L’avaria s’ha registrat a les 9.50 h i està previst que es restableixi el servei a les 11.50 h. Fonts de la companyia expliquen que a primera hora del matí s’ha vist que el terra estava mullat i, en obrir la vorera buscant la possible fuita, s’ha vist que el trencament apuntava cap amunt, provocant el que es coneix com a guèiser, un sortidor natural d’aigua de terra.

Fuita d'aigua al carrer de les Tres Creus / D.S.

Fuita d’aigua al carrer de les Tres Creus / D.S.

Els veïns afectats per l’avaria són els que es troben a la zona entre els carrers de Sant Llorenç i l’Estació, Indústria, Casanovas i Bosch i Tres Creus.

Publicitat
Comentaris
To Top