ESPORTS

El Can Rull derrota al Can Trias i s’emporta tres punts d’or (2-1)

Una victòria inèdita del Can Rull davant del Can Trias que ha acabat amb els seus dos porters expulsats.

Una acció defensiva del Can Rull durant l'inici del partit | DS

Partit inèdit en el qual el Can Rull ha acabat emportant-se la victòria davant d’un Can Trias que no ha estat menys que el seu rival, però ha comès errors garrafals que li han acabat deixant sense opcions per a puntuar en aquesta jornada 17.
Clarament els de “Numosky” han vençut al seu rival aprofitant els errors rivals i la superioritat numèrica que s’ha donat durant la segona meitat. Lluny d’oferir un futbol molt superior al Can Trias, el Can Rull ha obtingut 3 punts d’or que serveixen per a mantenir-se en la baralla per estar entre els de més amunt de la classificació.
El partit ha tingut de tot: l’inici complicat per als locals que han sofert diverses arribades per part dels visitants, els qui als 30’ s’han avançat mitjançant Juanito. No obstant això, l’alegria del Can Trias ha durat poc ja que als 38’, Daniel Dominguez Luque ha empatat el partit per a arribar al descans amb taules en el marcador.
En la segona meitat s’ha vist un joc molt igualat fins que han començat a donar-se clars avantatges per al Can Rull. Primer Mouad Moslih per doble groga i després Cristopher León, tots dos porters del conjunt visitant, s’han anat expulsat desafortunadament després de dues sortides de l’àrea de gran ineficàcia. Amb aquest avantatge de dos jugadors el Can Rull sí ha sabut aprofitar-lo i ha acabat trobant la victòria en el 85’ a través de Manuel Morillo.
Amb aquesta victòria l’equip sabadellenc se situa sisè amb 23 punts, a dues unitats del Cerdanyola. La setmana vinent el Can Rull tindrà una cita molt important, un duel directe amb el Gironella que està just per sota a tan sols tres punts de distància però amb un partit menys.

Comentaris
To Top