El masculí de vòlei del Club Natació Sabadell s’allunya del descens

Club Natació-Xàtiva volei

Supera el Xàtiva (3-1) després d’un duel marcat per les constants remuntades de l’equip nedador

Una acció del partit del Club Natació davant el Xàtiva / CEDIDA

Si la setmana anterior va ser el femení amb la importantíssima victòria a Esplugues, aquesta vegada l’equip masculí del Club Natació Sabadell ha fet un gran pas per allunyar-se de la zona de descens de la SuperLliga-2 després de superar el Xàtiva (3-1) a Les Naus en un duel marcat per la remuntada nedadora. Es va avançar el conjunt valencià amb un 18-25, aprofitant errades en el servei dels locals.

La remuntada va començar en el segon set, amb un parcial de 5-0. Va igualar el Xàtiva (11-11), però el Club va augmentar el nivell d’encert en atac per imposar-se per 25-19. El punt d’inflexió va arribar al tercer set. La situació es va complicar amb un 5-10 de sortida que va capgirar el conjunt de Jordi Fernández gràcies a un atac brillant. L’actuació del col·locador Rafa Muro i el punta Adrián Rejón va ser decisiva (25-23).

El quart set va tenir gairebé el mateix guió: arrencada de color visitant (2-8) i reacció sabadellenca (12-12). A partir d’aquest moment, els jugadors de Jordi Fernández, reforçats anímicament, van completar la remuntada (25-18). De fet, van aconseguir un parcial de 23-10 en aquest últim tram. Una victòria que permet pujar un esglaó a la classificació i veure més lluny la zona de perill.

El Club Natació femení tenia un obstacle d’alt nivell, el CV Sestao, segon classificat. L’equip d’Albert Avellaneda va plantar cara i fins i tot va tenir moments en els quals semblava que podia donar la sorpresa, però el conjunt basc va mostrar-se més encertat en atac. La igualtat en el primer set es va trencar a partir del 18-18 i el Sestao va sentenciar amb un 21-25, mateix resultat que en el segon després que el Club s’avancés de sortida amb un 8-4. També va gaudir d’avantatge l’equip local en el tercer (13-10), però de nou el Sestao va remuntar i decantar el partit a favor seu amb un ajustat 23-25. En qualsevol cas, bona rèplica del Club davant un gran rival.