ESPORTS

Pepe Martí torna al podi de Dubai

Martí, al podi de Dubai / cedida

Pepe Martí va acomiadar la penúltima prova de la Fórmula Regional Asiàtica firmant una gran actuació a totes les carreres, a més de sumar un podi en la darrera màniga del cap de setmana. Amb aquest resultat posa punt final a tres caps de setmana a l’autòdrom de Dubai, amb un total de cinc podis sota el braç. El pilot del Pinnacle Motorsport arribarà a la gran final en el Yas Marina Circuit d’Abu Dhabi en el segon lloc del campionat, només per darrere del líder, Arthur Leclerc.

El pilot de setze anys va començar la quarta prova del FRAC amb un podi en la primera carrera del dissabte, després de travessar la línia de meta en tercer lloc. El diumenge, amb dues carreres més al davant, es presentava una mica complicat, sortint des de llocs més endarrerits: vuitè en la segona màniga i novè en la tercera. No obstant això, el potencial i talent de Martí va sortir a relluir, firmant grans remuntades fins a tancar el dia amb un nou podi.

En la sortida de la primera carrera del diumenge, va recuperar una posició, beneficiat pels problemes de Dilano van’t Hoff, que es va quedar aturat a l’engraellat. Martí tenia un gran ritme, i poques voltes després, va avançar al líder del campionat, Leclerc, per ocupar la sisena plaça. Va mantenir aquesta posició durant diverses voltes i, després d’una intervenció del cotxe de seguretat, es va apropar als llocs capdavanters, avançant a dos pilots. Finalment, Martí, va travessar la línia de meta a només 0.247 mil·lèsimes del podi, amb un treballat quart lloc, que per ritme li hauria pogut permetre pujar al podi amb una volta més.

En la segona carrera del cap de setmana, novè a l’engraellat, va protagonitzar una altra gran remuntada amb neumàtics vells, estudiant als seus rivals i avançant-los en el moment precís. El jove pilot va dosificar les gomes per disputar una bona batalla amb Gabriele Minì, pel tercer lloc. Tot i passar la línia de meta en quarta posició, l’avançament de l’italià va ser penalitzat, permetent, així, sumar un nou podi.

Comentaris
To Top