CASTELLAR

Castellar recupera la rua de Carnaval per celebrar el 50è aniversari de ‘Grease’

El municipi recuperarà la tradicional rua, organitzada pel Grup Il·lusió, el dissabte 26 de febrer

Castellar té ganes de ballar i no desaprofitarà el Carnaval d’aquest any. El municipi recuperarà la tradicional rua, organitzada pel Grup Il·lusió, el dissabte 26 de febrer. Estarà ambientada en el musical Grease, que enguany compleix el seu cinquantè aniversari de l’estrena. El protagonista de la cita serà una edició més el Rei Carnestoltes.

“Estem molt contents de poder recuperar els actes del Carnaval, i el que volem és fer una celebració molt musical amb el màxim de participants”, apunta la regidora de Cultura, Joana Borrego. La regidora explica que aquesta edició l’esdeveniment no comptarà amb concurs de carrosses i comparses ja que “amb l’actual situació sanitària hem volgut evitar que les associacions de mares i pares, que són les que més participaven del concurs, haguessin de fer trobades preparatòries als centres escolars”.

La convocatòria de la rua s’ha fixat a l’Espai Tolrà per a les 17.30 h amb la sortida prevista mitja hora més tard i l’arribada per a les 20.00 h, aproximadament. El recorregut de la rua serà el següent: Pl. Fàbrica Nova ­­– C. Portugal – C. Alemanya – C. Tarragona – Parada a la Pl. Europa – C. Tarragona – C. Suïssa – C. Barcelona – C. Jaume I – C. Prat de la Riba – Parada carrer Prat de la Riba – C. Catalunya – C. Barcelona – Avinguda Sant Esteve – C. Sant Pere Ullastre – Passeig Tolrà – C. General Boadella – Parada a la Pl. Calissó (zona blava – taxis) – Passeig – C. Pedrissos – Pl. Fàbrica Nova.

Visita del Toltes Papallongues a les escoles

D’altra banda, entre el dimecres 23 de febrer i el divendres 25, el Toltes Papallongues visitarà les escoles de la vila amb diferents animadors. Així, a les escoles Emili Carles-Tolrà, FEDAC Castellar, El Sol i La Lluna i El Casal hi anirà Fefe, a l’IE Sant Esteve estarà acompanyat per Bufanúvols, mentre que a les escoles Joan Blanquer, Bonavista i Mestre Pla l’acompanyaran Ai Carai.

A més, dijous 24, els alumnes de les escoles bressol celebraran la seva festa de Carnaval amb el Toltes Papallongues, a les 9.15 h a la plaça de la Fàbrica Nova amb Ai Carai i a les 10.15 h a la plaça d’El Mirador amb Fefe.

Comentaris
To Top