Ciutat

Els veïns poden tornar al bloc desallotjat d’Espronceda, excepte els que punxaven la llum

Veïns del bloc desallotjat d'Espronceda per risc elèctric / LL.F.
Veïns del bloc desallotjat d'Espronceda per risc elèctric / LL.F.

Els veïns desallotjats d’un edifici d’Espronceda per risc d’electrocució podran tornar a casa avui. Tots, a excepció dels infractors: els tècnics de Vimusa han detectat frau elèctric a quatre de les vint llars de l’edifici destinat a l’emergència social. Així ho ha advertit avui el regidor d’Acció Social, Eloi Cortés, que sosté que “s’han detectat anomalies greus“.

La inspecció l’han realitzat tècnics de Vimusa, electricistes i certificats amb una empresa externa especialitzada. S’hi han trobat amb una manipulació a un forn que generava risc d’enrampament i noves anomalies que no s’havien detectat durant la primera inspecció. Els treballs a aquests immobles duraran un dia, segons les previsions municipals.

Es tracta d’un cas de frau i Cortés adverteix que, en cas que les famílies no arreglin aquesta manipulació, el consistori prendrà mesures. “Hi haurà conseqüències. Posen en risc la seva vida i la de la resta”.

Desallotjats per segon cop

De fet, l’Ajuntament de Sabadell va desallotjar diumenge per segon cop en menys d’una setmana 57 veïns d’un edifici del barri d’Espronceda per risc elèctric. Es tracta d’un bloc propietat de Vimusa destinat a l’emergència social.

Segons alertaven els afectats al Diari, des que el dimecres passat van tornar a les seves llars, han tornat a detectar que l’aigua està electrificada. “Diversos veïns ens hem enrampat”, exposa el Dani, resident a l’edifici que presenta aquestes anomalies que va alertar les autoritats. 

Comentaris
To Top