Publicitat
ESPORTS

Jornada determinant en Primera i Segona Catalana

La jornada 18 serà molt determinant per als equips sabadellencs de Primera i Segona Catalana, els qui han de continuar sumant.

Una celebració arlequinada durant la temporada | CES

Aquest cap de setmana els equips de Sabadell que participen en Primera i Segona Catalana tindran importants compromisos ja que pot ser una jornada que marqui l’esdevenir d’ells en les pròximes setmanes.

El dissabte a les 16h el Can Rull té la possibilitat d’ascendir al cinquè lloc, sempre que el Cerdanyola no guanyi el seu partit. Els de “Numosky” es posicionen sisens actualment amb 23 punts i visiten al Gironella (21 punts) en un duel directe en la lluita per veure qui torna a estar prop dels llocs de dalt.

Més tard, a les 18.30h, el filial del Centre d’Esports Sabadell rebrà al Ripollet. Els de Jordi López, que porten un total de catorze victòries i tan sols dues derrotes en el que va de temporada, no pensen afluixar i pretenen allunyar-se encara més del Pirinaica, que se situa nou punts per sota.

El diumenge des de les 12h, el Tibidabo Torre Romeu té una cita molt complicada davant del Joanenc. El seu rival de torn es posiciona tercer amb 30 punts, mentre que el conjunt sabadellenc està tretzè amb 14 punts, en una situació realment delicada.

En el grup 5, la Unió Esportiva Sabadellenca que ja s’ha recuperat del seu mal inici de temporada, rep a la UE San Juan At. de Montcada amb la intenció de continuar allunyant-se de la zona més perillosa de la classificació. Serà el diumenge des de les 11.30h en el Municipal de la Creu.

El mateix dia i a la mateixa hora el Sabadell Nord rep al Santfeliuenc amb l’obligació de guanyar. Els de Ca N’Oriac segueixen en una ratxa molt negativa i acumulen dotze derrotes en el que va de temporada. Es posicionen antepenúltims amb 13 punts i per això, han d’obtenir punts de qualsevol forma d’aquí a final de temporada si pretenen salvar la categoria.

Publicitat
Comentaris
To Top