ESPORTS

Óscar Salguero ja està centrat a guanyar el Mundial

Salguero amb medalla de plata Jocs

El nedador sabadellenc va fer la mínima mundialista en el Trofeu Internacional de Barcelona amb el seu 1.10.73

Després de la plata als Jocs de Tòquio, ara aspira a reconquistar el títol mundial / Ll. F.

Primer objectiu aconseguit. Óscar Salguero, després de l’intent fallit el mes de novembre, ha segellat el seu passaport pel Mundial de Funchal (Portugal) del mes de juny assolint la mínima dels 100 m braça en la categoria SB8 en el transcurs de la setena edició del Trofeu Internacional de Barcelona amb un temps de 1.10.73. De fet, li va sobrar més d’un segon (1.12.02).

“Els entrenaments dels últims mesos estaven destinats a fer la mínima pel Mundial. Sabíem que no seria fàcil després de la duresa dels Jocs Olímpics de Tòquio i el novembre no va ser possible. En canvi, aquesta vegada tot ha sortit com esperàvem. Vaig tenir bones sensacions des del principi i estic molt satisfet del resultat”, explica el nedador del Club Natació Sabadell.

Óscar Salguero reconeix que “tinc moltes ganes de tornar a guanyar el Mundial. Continuaré treballant al màxim per arribar en les millors condicions a la cita. De fet, serà la més important de l’any”. El seu gran rival dels últims campionats ha estat Andrei Kalina, or a Tòquio. Curiosament, és d’origen ucraïnès, però es va canviar la nacionalitat i ara és rus. “Desconec la seva actual situació i tampoc sé si podrà competir. És evident que si no ve tindré més possibilitats de guanyar l’or, però jo només em vull centrar en la meva preparació”, diu el sabadellenc.

Publicitat
Comentaris
To Top