ESPORTS

Pepe Martí, a Bahrain per al test de la Fórmula 3

Pepe Martí, durant el 'track walk' d'aquest dimarts / CEDIDA

Pepe Martí iniciarà, oficialment, aquest dimecres la pretemporada de FIA Fórmula 3 amb els tests que tenen lloc els pròxims dies 2,3 i 4 de març al Circuit Internacional de Bahrain. El jove talent tornarà a pilotar el monoplaça de Campos Racing, l’escuderia que compta amb el suport d’Auser, concessionari i taller oficial de Renault i Dacia del grup Movento, i que només hi ha pujat una vegada, el passat mes de novembre en el primer test oficial a València.

El pilot i l’equip esperen aprofitar aquests tres dies de proves per intentar arribar amb la màxima preparació possible a la primera carrera de l’any, que serà en el mateix traçat de Bahrain, el pròxim cap de setmana del 18-20 de març. Després de fer-se amb el subcampionat de la Fórmula Regional Asian Championship l’any del seu debut, Martí arriba sense descans i amb ganes de sumar més experiència en la categoria: “Tinc moltes ganes de fer aquests tests tan esperats i veure a on podem estar. Està clar que és un circuit nou per a mi, però crec que es pot adaptar bastant bé al meu estil de conducció. Em motiva molt conèixer un nou circuit i més si es tracta d’una pista mundialista”, ha explicat Martí.

Pepe Martí, durant el ‘track walk’ d’aquest dimarts / CEDIDA

Track walk

Aquest dimecres comencen les sessions d’entrenament en el circuit de Bahrain, amb dues jornades de 2.30 h per dia. Pepe Martí ja ha tingut l’oportunitat de fer el track walk aquest dimarts juntament amb el seu equip, Campos Racing, que ja estan treballant en l’enfocament dels tests.

Comentaris
To Top