Publicitat
ESPORTS

Diversos jugadors del Barça pugen a la Mola

Roberto i Wague, a la Mola aquest dijous / BARÇA TV

Els jugadors del FC Barcelona Sergi Roberto i Moussa Wague han canviat, aquest dijous, la Ciutat Esportiva Joan Gamper per la Mola. L’ascensió al cim més alt del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac forma part de la recuperació que ambdós futbolistes estan duent a terme per tornar a jugar com més aviat millor. Roberto està encarant el tram final de la seva lesió després de veure’s obligat a passar pel quiròfan el passat 9 de desembre per superar uns problemes al recte femoral. Si es preveu que Roberto es pugui reincorporar a les ordres del terrassenc Xavi Hernández en les pròximes setmanes, Moussa Wague encara en tindria per uns mesos més, després de lesionar-se de gravetat el genoll dret, fa un any i mig.

RobertoWague i un equip de readaptadors físics i fisioterapeutes han fet el cim seguint el camí dels Monjos (Matadepera). Durant l’ascensió, els blaugranes han combinat les carreres i les caminades, tot seguint pla específic de cada jugador.

La Mola, el santuari de la recuperació de futbolistes

La seva proximitat amb Barcelona (40 quilòmetres) i la seva orografia, converteix la Mola en un santuari per a molts esportistes immersos en un procés de recuperació. No és estrany, doncs, trobar-se amb algun futbolista, per exemple, fent el cim durant la setmana, i és que al llarg dels anys jugadors com Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Samuel Eto’o, Ibrahim Afellay, Pedro Rodríguez o Eric Abidal, Cesc Fàbregas, entre altres  han passat jornades al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Publicitat
Comentaris
To Top