Ciutat

Els bombers descobreixen una plantació de marihuana quan apagaven un incendi a Sabadell

L’origen del foc es trobava en una habitació d’un domicili del barri d’Espronceda

Un incendi va alertar el cos de Bombers i la Policia Municipal de Sabadell, dimecres a les 10.44 h. L’origen del foc es trobava en una habitació d’un domicili del barri d’Espronceda. Arran del foc, els agents van descobrir una plantació de marihuana a dins l’habitatge.

La Policia Municipal va comptar fins a 150 plantes de marihuana en una de les habitacions del domicili, una plantació il·legal que va ser desmantellada. A més, van detectar que s’estava produint una connexió fraudulenta d’electricitat.

Dos homes, de 30 i 21 anys, van ser identificats per la policia com els responsables de la plantació de marihuana. Se’ls han realitzat diligències judicials per un delicte contra la salut pública i per defraudació de fluid elèctric.

Arran de l’incendi i del descobriment de la plantació, en la intervenció van participar dues unitats de la Policia Municipal de Sabadell, tres dotacions de bombers i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Comentaris
To Top