Publicitat
Ciutat

Els bombers rescaten tres persones atrapades a l’ascensor de Can Puiggener

Ascensor de Can Puiggener,
Cedida

Tres persones han sigut rescatades aquest diumenge al matí, als volts de les onze, de l’elevador que connecta el barri de Can Puiggener amb la Gran Via (en la intersecció amb la carretera de Prats de Lluçanès).

Els bombers hi han enviat una dotació de servei que en trenta minuts ha pogut rescatar sense cap greuge a les persones que s’havien quedat atrapades a l’interior de l’ascensor. Segons ha confirmat el mateix cos, l’elevador ha quedat precintat i la gestió de la seva reparació s’ha traslladat als serveis municipals.

L’incident ha tornat a assenyalar l’equipament que el passat 22 de febrer tornava a entrar en funcionament després que un atac vandàlic l’hagués deixat fora de servei durant dos mesos. Un incident que, segons afirmaven fons municipals a aquest diari, havia comportat la decisió de reforçar el quadre elèctric i fer altres actuacions per evitar el vandalisme.

L’ascensor de Can Puiggener torna a estar en marxa

Publicitat
Comentaris
To Top