ESPORTS

El Can Rull cau contundentment davant del Pirinaica (0-3)

Amb aquesta derrota del Can Rull, el Pirinaica retalla distàncies i se situa a set punts del CE Sabadell, lider de grup.

El Can Rull amb la possessió de la pilota | LL Franco

Segona derrota consecutiva. El Can Rull últimament no aconsegueix mostrar la seva millor versió dins del terreny de joc i en els resultats es comença a notar. Ha caigut de manera contundent 0-3 davant de, ni més ni menys el segon en la classificació, el Pirinaica.
Un partit en el qual els sabadellencs no han pogut reflectir bon joc en cap moment. Ple d’imprecisions, nervis i desesperació, ha estat un partit amb molta polèmica constant, que ha acabat amb la expulsió d’Edgar García per dobla groga.

Ràpidament l’equip visitant s’ha avançat en el marcador amb un gol de Ruben Rodríguez als 10′. El Can Rull no ha tingut gran resposta al dur cop inicial i als 27′ Christian Anitua ha posat el 0-2. Els locals han seguit sense saber de quina manera competir el partit i s’ha arribat al descans amb una impotència reflectida en els jugadors del Can Rull.
Després del descans, als 55′ Christian Anitua ha tornat a aparèixer i ha posat el 0-3 final per a acabar amb les il·lusions locals.
Amb aquest resultat el Can Rull baixa a la setena posició mentre que el Pirinaica retalla punts i se situa a set del líder, el Centre d’Esports Sabadell, qui ha empatat davant del Calaf i el pròxim dissabte rep justament als de “Numosky”.

Comentaris
To Top