ESPORTS

Creix l’eufòria de l’afició després de l’exhibició del Sabadell a Vila-real

Kaxe, golejador Vila-real

El club engega una campanya amb el lema ‘Omplim la Nova Creu Alta’ de cara al partit de dissabte davant el Castelló

La celebració de Jacobo i Kaxe amb l'afició arlequinada a Vila-real / Lluís Franco

La descomunal exhibició del Sabadell al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva de Vila-real ha disparat l’eufòria entre l’afició arlequinada, il·lusionada a lluitar per l’accés al play-off en el tram final de la competició. Ara mateix la zona de privilegi es troba a 4 punts, amb diversos equips per davant que s’hauran d’enfrontar al conjunt de Pedro Munitis en duels que seran decisius, començant aquest dissabte (19 hores) contra el Castelló.

De patir per la permanència a veure més a prop el play-off. Això ha estat possible gràcies a una remuntada espectacular i uns números històrics: 26 dels últims 36 punts. També s’ha igualat una ratxa sense perdre (12 jornades consecutives) vigent des de fa 38 anys (temporada 83/84 a Segona B). El següent registre serien els 14 partits sense conèixer la derrota de la temporada 56/57 a Segona Divisió.

L’equip travessa un moment dolç, amb un grau de confiança màxim. De totes maneres, Pedro Munitis insisteix que “nosaltres no pensem en el passat i el futur, només treballem en el present”, intentant aïllar els seus jugadors del clima d’eufòria que respira l’entorn. Des del club també s’ha engegat una campanya sota el lema ‘Omplim la Nova Creu Alta’ rebaixant considerablement els preus de les localitats (5 euros els gols i 10 la lateral) de cara al partit de dissabte davant el Castelló. Es podran retirar de manera anticipada a les oficines o el mateix dia de partit a les taquilles de l’Estadi.

Es preveu una gran assistència de seguidors orelluts i abans tindrà lloc un dinar de germanor organitzat per les penyes arlequinades, tornant així el gest que va tenir la Federació de Penyes del club castellonenc en el partit d’anada al Nou Castàlia, precisament el dia que va començar la gran ratxa de l’equip de Munitis (0-1). El partit contra el Castelló serà el primer de dos seguits a casa – després vindrà el RM Castilla – que poden marcar definitivament l’objectiu d’aquesta temporada. Amb 36 punts per disputar, tot sembla factible.

El Sabadell és un tsunami imparable que destrossa el líder (0-3)

Publicitat
Comentaris
To Top