Oci i cultura

A la venda les entrades per a Rosario Flores, La Casa Azul o M-Clan al Festival Observa de Sabadell

festival embassa't sabadell

El Festival Observa aterrarà al parc de Catalunya de Sabadell, del 29 de maig fins al 5 de juny

/ LLUÍS FRANCO

Ja s’han venut més de mig miler d’entrades del Festival Observa, que aterrarà a l’amfiteatre del parc de Catalunya de Sabadell des del 29 de maig fins al 5 de juny. Hi actuaran Rosario Flores, La Casa Azul, M-Clan, SFDK, Don Patricio o The Tyets. Els preus van des dels 8 euros, en el cas dels concerts infantils, fins als 45 euros de les actuacions més esperades.

Per als més petits, pujaran a l’escenari Reggae per a Xics, Heavy per a Xics, Laly Begood (entrades gratuïtes) o Dàmaris Gelabert. En aquest cas, per partida doble, ja que la barcelonina oferirà dos concerts.

Hi seran Women Soldier, Iseo & Dodosound i Rapsusklei. A més, s’oferiran dos espectacles de tribut: Abba The New Experience i Play The Game, un tribut a Queen. Pel que fa a la música clàssica, hi haurà un concert de la novena de Beethoven per l’Orquestra Simfònica del Vallès. En el web del festival ja es pot trobar també el calendari de les actuacions.

Encara falten per desvelar alguns dels artistes del festival. Els dijous, els concerts duraran fins a les 23 h; els divendres i dissabtes, seran fins a la 1 h. Hi haurà servei de bar, food-trucks, zona Village i actuacions musicals en petit format abans i després dels concerts.

Vermuts musicals els caps de setmana

Aprofitant la infraestructura de serveis, també s’obrirà els migdies dels caps de setmana per fer-hi vermuts musicals, entre les 12 h i les 15 h. L’entrada al recinte serà en aquest cas gratuït i es podrà gaudir de l’aperitiu en un entorn natural i agradable com ho és la muntanyeta del parc de Catalunya.

Comentaris
To Top