ESPORTS

La Unió Ciclista Sabadell rep la Medalla d’Honor de la Volta Ciclista a Catalunya

Borràs (Unió), Medalla d'Honor Volta

Un reconeixement a l’entitat ciclista sabadellenca per la seva trajectòria durant els seus cent anys de vida

Miquel Borràs rep la Medalla d'Honor de mans d'Anna Caula (SGEAF) / CEDIDA

Durant l’acte de presentació de la 101a edició de la Volta Ciclista a Catalunya que ha tingut per marc l’edifici de l’INEFC Barcelona, la Unió Ciclista Sabadell ha estat un dels protagonistes. El seu president, Miquel Borràs, ha rebut la Medalla d’Honor de la Volta de mans de la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF), Anna Caula, un reconeixement al Centenari que celebra aquest 2022 l’entitat sabadellenca.

Precisament, una sortida o arribada de la Volta és un dels objectius que s’ha marcat la Unió com a objectiu en aquest Centenari. No ha pogut ser enguany – sortirà de Sant Feliu de Guíxols el 21 de març i finalitzarà a Barcelona el 27 -, però es treballa juntament amb l’Ajuntament per aconseguir-ho l’any 2023. Des de la direcció de la prova, la tercera més antiga del món després del Tour i el Giro, també es veu amb bons ulls la proposta sabadellenca.

De moment, els directius de la Unió, després de l’esmorzar de germanor que va significar el tret a una temporada molt especial, ja preparen tots els detalls de la seva tradicional doble cita que per motius logístics s’ha hagut d’endarrerir unes setmanes. El Trofeu Joan Escolà i el Campionat de Sabadell d’Elite es disputaran els dies 23 i 24 d’abril. La novetat serà l’organització, el mes de maig, dels Campionats de Catalunya Elit i Fèmines en totes les categories a la nostra ciutat.

Comentaris
To Top