Diners

La nova botiga de Wala a Sabadell obrirà la setmana vinent

Wala Sabadell
Imatge de l'interior de la botiga de Wala a Sabadell / CEDIDA

La cadena de botigues d’articles esportius i moda Wala, propietat del grup Unipreus, inaugurarà el pròxim 17 de març un nou establiment comercial a Sabadell. El nou local està ubicat al Centre Comercial Via Sabadell, a Riu-sec.

L’establiment disposa de 2.500 metres quadrats de superfície comercial i comptarà amb una àmplia gamma d’equipament esportiu multimarca i moda casual, així com aliments nutritius bàsics per a millorar el rendiment esportiu. Wala ha contractat a 50 persones per a la nova botiga que cobriran seccions tècniques com muntanya, esports de neu, ciclisme, running o futbol i de moda casual.

Actualment, Wala compta amb cinc grans botigues d’equipaments esportius i moda de les principals marques a Catalunya. Amb la de Sabadell, en tindrà sis. Les altres cinc estan situades a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Vic.

Wala contractarà 50 treballadors per a la botiga que estrenarà a Sabadell

Efecte sinergia

Dit això, des de Wala esperen que el nou establiment al Centre Comercial Via de Sabadell aprofiti la sinergia de les grans cadenes comercials com Ikea, Leroy Merlin, MediaMarkt i Conforama, entre altres, que també es troben a Riu-sec. La intenció de l’empresa és augmentar la seva quota de mercat gràcies a la nova botiga.

A més, Wala també opera en el canal digital a través del seu web www.walashop.com. Un altre actiu de l’empresa és el seu club de fidelització, anomenat Club Wala, que compta amb més de 400.000 membres. Així mateix, des de l’empresa, asseguren que tenen un fort compromís mediambiental i que les seves instal·lacions estan dissenyades i fabricades amb criteris ecològics.

Comentaris
To Top