Vallès

Policies de Badia del Vallès i de Polinyà envien armilles antibales a Ucraïna

La donació ha estat gestionada per la Diputació de Barcelona i respon a la petició feta pel consolat ucraïnès

Armilles antibales enviades a Ucraïna / ACN

La Diputació de Barcelona ha enviat a Ucraïna 79 armilles antibales donades per policies locals de Polinyà, Badia del Vallès, Gavà, Esplugues de Llobregat, Granollers, Esparraguera, Sant Just Desvern, Molins de Rei, Balsareny, Piera, Sant Adrià de Besòs i Mollet del Vallès.

Aquesta donació ha estat gestionada per l’ens supramunicipal com a resposta a la petició feta pel cònsol d’Ucraïna. A més d’armilles, també s’han enviat altres materials a la població d’aquest país que fa front a la invasió militar russa. La diputada adjunta de Presidència i delegada per les Relacions Internacionals, Pilar Díaz, ha explicat que aquest enviament pretén ajudar a protegir la població civil que s’ha quedat a Ucraïna perquè la invasió “no prosperi”.

Comentaris
To Top