ESPORTS

CE Sabadell – Can Rull, plat fort a Segona Catalana

El partit de la jornada serà el derbi sabadellenc, però també hi haurà altres importants xocs tant en Primera com en Segona Catalana

Celebració del filial arlequinat en l'últim derbi entre tots dos equips | LL Franco

Aquest cap de setmana també hi haurà importants partits que protagonitzaran els equips de Sabadell de Primera i Segona Catalana.
En el grup 4 de Segona, novament el partit de la jornada està marcat pel líder, el filial del CE Sabadell, que rep aquest dissabte (18.30h) al Can Rull, que arriba de perdre contra el Pirinaica i està necessitant una reacció immediata per a no allunyar-se de la zona alta de la classificació. Els de Jordi López dirigeixen el grup amb 46 punts, ara a set de distància respecte al Pirinaica, ja que en l’última jornada no van poder passar de l’empat davant del Calaf.
En el mateix grup, el Tibidabo Torre Romeu, amb la necessitat de sumar punts de la forma que sigui, rep al Ripollet aquest diumenge des de les 12h. El conjunt sabadellenc arrossega una mala ratxa que ha de tallar com més aviat millor per a no complicar-se el final de temporada.
En el grup 5, la UE Sabadellenca rep al líder, l’Europa B aquest diumenge a les 11:30h. Una cita molt complicada per als locals que també tenen l’obligació d’obtenir punts per a allunyar-se de la zona delicada del grup.
A més, en el grup 2 de Primera, el Sabadell Nord rep aquest diumenge també a les 11:30h a la UE Rubi. Els de Carlos López arriben de guanyar el duel directe en la zona baixa de la classificació davant del Vic, però encara no és suficient per a sortir del descens i han de continuar per una tendència positiva per a somiar amb la permanència.

Comentaris
To Top