Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia compleix el pronòstic en el derbi sabadellenc (23-42)

No ha donat cap opció al Creu Alta Sabadell Handbol i confirma la seva ferma candidatura a les fases d’ascens

Els arlequinats intenten frenar una acció ofensiva del gracienc Toni Vàzquez / Lluís Franco

Sense marge a la sorpresa. El derbi de Primera Nacional ha tingut el guió previst i l’OAR Gràcia s’ha imposat amb autoritat a un voluntariós Creu Alta Sabadell Handbol (23-42). D’aquesta manera, el conjunt de Cesc Borrell manté vives totes les opcions de lluitar per les fases d’ascens: ara és cinquè a només dos punts de tres equips (Granollers, Sant Cugat i Salle Montcada) amb un partit pendent. Aquesta jornada s’ha vist beneficiat per la sorprenent derrota de La Salle a casa davant el Banyoles i converteix el duel de la pròxima jornada precisament contra els de Montcada en una autèntica final. Per la seva part, l’equip arlequinat continua enfonsat a la taula sense puntuar.

La igualtat al pavelló de Can Balsach, amb un bon ambient, només ha durat cinc minuts (2-2). A partir d’aquí, l’OAR ha mostrat el seu habitual poder ofensiu per distanciar-se amb comoditat (5-9, 7-12). La rèplica arlequinada no ha estat suficient tot i l’entrega i orgull dels homes de Ramon Salmurri, alguns molt joves i sense experiència a la categoria. Les baixes de peces importants com Altès o Carrillo es fan notar moltíssim. Al descans s’ha arribat amb un 12-20.

Creu Alta-OAR

La lluita de l’equip arlequinat no ha estat suficient / Ll. Franco

Res ha canviat a la segona part. Mai ha abaixat l’accelerador l’equip gracienc, sense dona cap opció al Creu Alta. Els gols han anat caient a la porteria local sense remissió i com va passar a la primera volta, els graciencs han superat la barrera dels quaranta, aconseguint la màxima diferència al final del partit amb un últim parcial de 2-5 que deixava el definitiu 23-42. Fins a onze jugadors de l’OAR han vist porteria: els més encertats han estat Guillem Correro (7), Nil Montserrat i Quim Vaillo (5). Per part local, cal destacar la bona aportació atacant d’Albert Cavero i Jordi Pujolà amb 4 dianes. Un derbi plàcid pel club que tornarà a presidir Salvador Gomis després que no es presentés cap altra candidatura a les eleccions.

Publicitat
Comentaris
To Top