Publicitat
Vallès

Oberta la passarel·la del carril bici entre Sant Quirze i Sabadell

La previsió és que a finals de març l’Ajuntament finalitzi el tram de la ciutat i l’itinerari de connexió dels dos municipis sigui una realitat

Ja es troba en funcionament la nova passarel·la que permet connectar a peu i en bicicleta Sant Quirze del Vallès, des de l’estació de Ferrocarrils, fins al terme municipal de Sabadell, on encara s’estan realitzant les obres de connexió amb les voreres i carril bici de la plaça del Mil·lenari.

La previsió és que a finals de març l’Ajuntament de Sabadell finalitzi el tram de la ciutat i, per tant, aquest itinerari de connexió dels dos municipis sigui una realitat.

Mobilitat sostenible

El projecte del carril bici és una aposta que vol incentivar de forma definitiva l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport eficient, saludable i ecològic. A més, l’itinerari entre Sant Quirze i Sabadell connecta amb altres circuits, com la Via Verda i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Amb un recorregut aproximat d’1,3 km, el carril segueix en paral·lel la carretera C-1413 i permet també fer el recorregut d’una forma més segura als vianants, perquè el projecte també inclou aquesta connexió de voreres entre Sant Quirze i Sabadell.

Les obres compten amb una subvenció de 257.600 euros dels fons europeus FEDER,  i per a Sant Quirze tenen un cost de 651.418 euros , dels quals 99.023 han estat per a la construcció de la passarel·la sobre els Ferrocarrils i 552.395 euros per a la construcció de l’itinerari.

Publicitat
Comentaris
To Top