Gran victòria del Club Natació femení per acostar-se a la permanència

club natació femení vòlei-St Cugat

Remunta un advers 0-2 davant el CV Sant Cugat i far un gran pas per continuar a la SuperLliga2

Eufòria de les jugadores sabadellenques després d'una gran remuntada / CEDIDA

Remuntada èpica i més a prop de la salvació. Així es podria resumir el partidàs del Club Natació Sabadell femení de vòlei davant el CV Sant Cugat (3-2) en un pavelló de Les Naus ple a vessar que ha xalat de valent amb la sensacional actuació de les noies d’Alberto Avellaneda. Gran pas cap a la permanència a la Superlliga2.

Tot semblava perdut després dels dos primers sets, dominats pel conjunt visitant (15-25 i 22-25). La reacció sabadellenca ha començat en el tercer set amb un contundent 25-15 que ha donat una gran energia al conjunt nedador. El quart set ha estat molt intens i emocionant, fins que les locals han pogut decantar la balança amb un ajustat 26-24 que forçava el tie-break, on s’ha culminat la remuntada amb un 15-10 que significa una victòria fonamental per aspirar a continuar a la categoria.

Per la seva banda, l’equip masculí, amb la permanència a la butxaca, també ha fregat la sorpresa davant un rival d’altíssim nivell com el CV Sant Roque, tercer classificat. L’equip de Jordi Fernàndez ha plantat cara en un duel de moltes alternances. Al 24-26 inicial ha replicat el Club Natació amb un 25-22. De nou avantatge visitant (16-25) i resposta local (25-10) per arribar al tie-break resolt a favor del San Roque (10-15) per situar el definitiu 2-3 en el marcador.