ESPORTS

La Joventut Atlètica Sabadell brilla en el Català sub-16 a casa

Relleu 3x400 Joventut Altètica Sabadell

Destaquen els triomfs de Max Peula, Jas Castellà, Aicha Khoumi i el relleu 4×300 sabadellenc

Els protagonistes del 4x300: Jan Castellà, Nil Cavero, Martí Codina i Max Peula / CEDIDA (JAS)

La pedrera de la Joventut Atlètica Sabadell va deixar constància de la seva qualitat en el Campionat de Catalunya sub-16 celebrat a la Pista Coberta de Catalunya de Sant Oleguer. Es van aconseguir diversos podis en una actuació global molt prometedora que permet pensar en un gran futur. L’aposta de fa dues temporades per la formació i les categories joves està donant resultats per consolidar un primer equip sòlid i amb gent de casa.

En la sessió matinal, Max Peula es va imposar en els 600 m lisos amb una marca de 7,05, rècord dels campionats. Ainara Prieto, amb un salt de 2,75 m, obtenia una meritòria sisena plaça a perxa, mateixa posició que Aicha Khoumi als 60 m tanques amb un 9,47 que li permet assolir la mínima pel Campionat d’Espanya. Alex Morera (60 m) i Pascual Carchano (60 m tanques) es van quedar a semifinals amb tones marques personals.

JA Sabadell destaca al Campionat Catalunya sub-16

La nova presidenta de la Federació Catalana, Mercè Rosich, i el vicepresident sabadellenc Jordi Molins protagonistes en el lliurament de premis / CEDIDA

A la sessió de tarda van continuar els èxits sabadellencs, començant per la magnífica victòria de Jan Castellà als 300 m, acompanyat al podi del seu company Nil Cavero, en tercera posició. Aicha Khoumi, amb 11,17 m, guanyava amb autoritat el triple salt mentre Martí Codina (3,65 m) era segon a la perxa. Pol Molins va ser quant als 100 m lisos i la cirereta la va posar el relleu de la Joventut Atlètica Sabadell 4×300 aconseguint l’or. L’equip format per Jan Castellà, Nil Cavero, Martí Codina i Max Peula va demostrar que és el gran dominador de pista coberta i, de fet, setmanes enrere havien assolit el rècord de Catalunya.

Aquest bon bagatge de categoria sub-16 s’ha vist acompanyat per la notable actuació al Campionat d’Espanya sub-18 disputat a València, on Merem Gabriel va ser medalla d’or en els 3000 m, i les posicions de finalistes dels atletes Roger Martínez (60 m tanques) i Ambar Tomas (3000 m) en la cita sub-20 a Antequera. Ara tota l’atenció se centrarà en el Campionat d’Espanya sub-16 del pròxim cap de setmana també a la Pista Coberta en el qual s’espera també una de les millors representacions sabadellenques de les últimes temporades.

Comentaris
To Top