Publicitat
Vallès

Crema una barraca a Montcada i Reixac a la zona on van morir dues persones el gener

barraca incendi mort montcada
Barraques situades a la zona coneguda com el Pla del Besòs, a Montcada i Reixac / CEDIDA

Un incendi ha calcinat aquest dimarts una barraca situada a la zona coneguda com el Pla del Besòs, a Montcada i Reixac. Pels volts de les 7.53 h una trucada ha alertat els serveis d’emergències d’un foc a la zona, d’on hi sortia una espessa columna de fum.

Els bombers han aconseguit controlar i extingir l’incendi, i certificar que no hi havia cap persona a l’interior de l’estructura.

Es tracta de la mateixa zona on al gener hi van perdre la vida dues persones que feien nit en una barraca en inhalar el monòxid de carboni d’una foguera que havien encès per escalfar-se, fet que va reactivar els esforços per intentar acabar amb els infrahabitatges d’aquest tipus que hi ha a l’entorn del riu Besòs.

Mor una persona en un incendi a un habitatge de Montcada i Reixac

Publicitat
Comentaris
To Top