ESPORTS

Aarón Rey: “Li he donat moltes voltes a l’ocasió, però cal mirar endavant”

Aarón Rey en el CE Sabadell-RM Castilla

El migcampista gallec admet la decepció del ‘0 de 6’, però manté l’ambició de continuar mirant cap amunt

Aarón Rey en una acció del Sabadell-RM Castilla a la Nova Creu Alta / Ll. Franco

Hauria pogut canviar el guió del partit contra el RM Castilla. Encara amb el 0-0, Aarón Rey, després d’una excepcional assistència de Kaxe, va gaudir d’una oportunitat immillorable per avançar el Sabadell. No va encertar i el migcampista gallec reconeix que “li vaig donar moltes voltes a l’ocasió. La vaig tornar a veure repetida diverses vegades, per saber si era errada meva o si podia fer alguna cosa més… Però no va entrar la pilota, cal mirar endavant i pensar que la pròxima entrarà”. Curiosament, el seu únic gol com a arlequinat va arribar al camp de la Balompédica Linense i diumenge (12.45 h) el Sabadell torna a jugar a terres gaditanes contra el San Fernando. Repetirà?

Reconeix, però, que el ‘0 de 6’ a casa davant Castelló i el filial madridista ha provocat una decepció en el vestidor. “Després de 12 jornades sense perdre, teníem ganes de fer grans coses sabent d’on venim. El vestidor estava tocat el diumenge i dolgut sobretot pels nostres aficionats, que van venir en gran nombre i ens van donar suport fins al final. Sabíem que tenien molta il·lusió en aquests dos partits i les coses no han sortit bé”.

Mirar cap amunt

Aarón, seguint el discurs del tècnic Pedro Munitis, vol centrar-se només en el següent partit a l’Estadi Bahia Sur (també conegut com a Iberoamericano) davant el San Fernando, amb ganes de tornar-li el 2-3 encaixat a la Nova Creu Alta després d’una remuntada rocambolesca als últims 20 minuts. “L’equip manté tota l’ambició i si guanyem, tornarem a mirar cap al play-off. En aquesta categoria si sumes dues victòries consecutives mires cap amunt i si els perds, et pots complicar la vida”.

En l’aspecte personal, el gallec se sent amb “confiança i moltes ganes de donar la meva millor versió. L’any passat no vaig tenir el protagonisme que volia, però ara estic jugant i tinc el suport del míster. El meu objectiu és ajudar l’equip a arribar el més amunt possible”.

El Sabadell torna a ensopegar a casa, víctima d’accions d’estratègia (0-2)

Comentaris
To Top