ESPORTS

El Sabadell Nord obligat a guanyar davant del Júpiter

El Sabadell Nord ha de guanyar per a somiar amb la permanència. En Segona, el filial del Sabadell vol celebrar, però haurà d’esperar.

Celebració del Sabadell Nord durant un partit | LL Franco

En Primera Catalana hi haurà duel directe en la zona baixa de la classificació. Serà aquest diumenge (11.30h) quan el Sabadell Nord rebi al CE Júpiter en la primera de les últimes cinc finals per al conjunt dirigit per Carlos López. L’equip sabadellenc està penúltim amb 16 punts, a sota de la UE Sant Ildefons amb 20 unitats i el rival de torn d’aquesta setmana amb 21, marcant la permanència.
En la prèvia d’aquest determinant partit per al seu equip, el capità Carlos Silva assegura que “el grup es sent amb moltes ganes de sortir a competir per intentar fugir del descens”. També creu que “l’equip està treballant molt bé i malgrat la delicada situació és mantenen les esperances intactes”.
En Segona Catalana, el filial del CE Sabadell amb l’ascens pràcticament en la butxaca, rep al Can Trias aquest dissabte des de les 16h. Els de Jordi López no podran celebrar encara amb la victòria, ja que el Joanenc descansa en aquesta jornada i per això, s’haurà d’esperar a la pròxima setmana per a saber com finalitza aquest grup 4.
No obstant, el partit amb més nom del cap de setmana serà el derbi sabadellenc en el qual el Tibidabo rebrà al Can Rull el diumenge a les 12h. Es tracta d’un duel directe ja que els locals estan novens amb 23 punts, mentre que els de “Numosky” se situen vuitens amb 26. El mateix diumenge, però a les 11.30h, començarà el partit entre la UE Sabadellenca i el Lloreda, en el qual el conjunt sabadellenc es jugarà molt respecte a la permanència.

Comentaris
To Top