ESPORTS

Bon comiat de la J.A. Sabadell de la temporada de pista coberta

Estatal sub16 Pista Coberta

El club sabadellenc destaca el valor de la Pista Coberta amb un gran impacte d’esportistes que han passat per la ciutat

Protagonistes de la JA Sabadell en l'Estatal sub-16 / CEDIDES

Bon comiat. La Joventut Atlètica va obtenir uns excel·lents resultats en el Campionat d’Espanya sub-16 disputat a la Pista Coberta Catalunya de la nostra ciutat abans de desmuntar el tartà que va venir del Palau Sant Jordi per cobrir la temporada de pista coberta. Ara se’n muntarà un de nou a la instal·lació sabadellenca.

En l’àmbit esportiu, destaquen la medalla d’or assolida pel Max Peula als 300 m que es va imposar amb gran autoritat i una marca de 35,50 que suposa rebaixar la millor marca sabadellenca de la categoria. Marti Codina es quedava amb la medalla de plata al salt de perxa en una disputada final amb un salt de 3,60 m.

Aicha Khoumi, atleta que doblava proves, va signar un 9è lloc al triple i es va quedar a una posició de colar-se a la final de tanques, prova en la qual va aconseguir marca personal amb 9,27. També feia marca personal Pol Molins a les semifinals dels 1000 m (2:45,37) en una prova amb un gran nivell i on el passi de ronda era complicat.

La participació de la J.A. Sabadell la van tancar el Jan Castellà i el Nil Cavero, que van lluitar sense sort per un lloc a la final dels 300 m en unes semifinals molt competides. La posició final per punts situa a l’entitat local en una gran cinquena posició. Es tanca així una temporada de pista coberta amb bons resultats, que genera il·lusió de cara a la temporada d’aire lliure.

Des de la Joventut Atlètica Sabadell es vol destacar “la importància d’haver recuperat l’activitat de la Pista en l’aspecte esportiu, però també en clau de ciutat. Donada la gran concentració de competicions, han passat per Sabadell en els últims quatre mesos més de 80 mil persones, entre atletes, tècnics i públic, que ens situen com a referent en l’atletisme català i estatal”. Des del club s’espera que la recuperació de la instal·lació per la pròxima temporada faci més fàcil l’organització i logística que aquest any l’anella provisional ha condicionat i torni a lluir una pista que és referent a nivell europeu.

Comentaris
To Top