ESPORTS

Rebuda institucional al Sabadell Rugby Club pel seu històric ascens

Sabadell Rugby Club rebuda institucional

Reconeixement per la participació de l’equip masculí a la Divisió d’Honor Catalana i la seva tasca amb el femení i l’Escoleta

Els protagonistes de l'acte amb l'alcaldessa Marta Farrés / Lluís Franco

Merescut reconeixement. L’alcaldessa Marta Farrés ha presidit la rebuda institucional als components del Sabadell Rugby Club amb motiu de l’ascens de l’equip masculí a la Divisió d’Honor Catalana. L’acte, celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament, ha comptat també amb la presència de la regidora d’Esports, Laura Reyes, representants municipals, el president del club, Oriol Ferran, jugadors, jugadores i personal tècnic.

El Sabadell Rugby Club ha assolit el seu major èxit en els seus vuit anys d’existència. L’històric ascens es va confirmar el passat mes de novembre en guanyar el seu partit classificatori contra el Quebrantahuesos de Barbastro, al camp municipal de La Roureda, per un clar resultat de 49-7. Va ser el colofó a una trajectòria clarament ascendent des de la seva fundació l’any 2014. També cal valorar la creació de l’Escola per fomentar els valors d’aquest esport entre els infants i promocionar la pràctica esportiva als centres educatius de la ciutat.

El president, Oriol Ferran, va mostrar la seva satisfacció pel reconeixement municipal. “És el primer any que hi ha hagut una entesa absoluta entre l’Ajuntament i el club i no hem trigat a tenir resultats. Ha estat un paler molt gran per nosaltres poder jugar la segona fase a la Divisió d’Honor Catalana i l’equip femení disputarà la final de Tercera Catalana. Hem gaudit d’uns horaris mínimament estables i entrenem a unes instal·lacions que són com casa nostre, un fet que valorem moltíssim”. També ha afegit que “seria important donar estabilitat a l’Escoleta que ens permetrà créixer com a club. Com més diversitat esportiva hi hagi, més rica serà la ciutat a l’esport”.

Comentaris
To Top