Publicitat
EL PERSONATGE

Miquel Creus: un enamorat d’escoltar música de qualitat

Miquel Creus (Sabadell, 1957) es defineix de la següent manera: “Em dedico a engrescar que la gent escolti bé la música”. I aquesta és la seva vida, des que de ben jove es va incorporar a la botiga familiar, Electrònica Sabadell, i va començar a vendre tot tipus de productes electrònics. De mica en mica, la seva vida professional es va anar centrant en la imatge i el so fins a l’actualitat. L’1 de maig, la botiga hereva de la tradició familiar, Creus Imatge i So, celebrarà 11 anys al local del carrer de Torras i Bages, 2A (Centre). Creus manté les senyes d’identitat amb què ha crescut: tracte personal, minimalistes amb el detall, cerca constant de solucions imaginatives per donar les millors solucions als clients i procurar fer la feina al màxim de ben feta.

Retrat de Miquel Creus Bonafont / LLUÍS FRANCO

Retrat de Miquel Creus Bonafont / LLUÍS FRANCO

Així és com li van ensenyar els seus pares, Joaquim Creus i Francesca Bonafont, i ho van aprendre ell i el seu germà, Domènec, amb qui d’entrada va compartir el negoci. El pare, Joaquim, tècnic electrònic de formació, va ser qui el 1952 va posar en marxa Electrònica Sabadell, juntament amb un altre soci, de manera que l’empresa celebrarà aquest any el seu 70è aniversari. El viratge cap a la venda especialitzada de productes d’imatge i so per a professionals i particulars va començar als anys setanta quan els fills van entrar al negoci. Miquel Creus recorda que des de sempre “hem tingut interès per la qualitat i el servei”. La música i ell han conviscut tota la vida i l’ha gaudit en directe en concerts com els de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), per això sap que “com el directe no hi ha res”. Tanmateix, conscient d’aquesta situació i que un no sempre pot estar en una sala de concerts, es va especialitzar en la música d’alta fidelitat (Hi-Fi) per engrescar com diu ell els clients a gaudir de la passió per la música a tot arreu.

Detall de la botiga Creus Imatge i So / LLUÍS FRANCO

Detall de la botiga Creus Imatge i So / LLUÍS FRANCO

A parer seu, la societat no valora tant la qualitat del so com la de la imatge. El sabadellenc opina que això és perquè com a persones “ens falten molt bones experiències audiovisuals, de gaudi acústic, igual que falta que la gent dediqui un temps a mirar un quadre”. La seva manera de ser el va portar a decidir anys enrere que no tindria servei de venda online, només una pàgina web informativa. “Volia tractar directament amb els clients i que no em triessin per ser més barat, sinó perquè fos millor en l’atenció al client”, subratlla.

Publicitat
Comentaris
To Top