Ciutat

ERC celebra que la Generalitat construeixi la residència i proposa una gestió pública

Gabriel Fernàndez (ERC) / CEDIDA
Gabriel Fernàndez (ERC) / CEDIDA

Esquerra Republicana Sabadell (ERC) ha celebrat que el govern dePere Aragonès construeixi la primera pública de la ciutat i ha reconegut la reivindicació de plataformes i entitats veïnals. En aquest sentit, els republicans han defensat la gestió pública de la nova residència, un detall que no s’ha acabat d’especificar durant la roda de premsa.

ERC també ha assenyalat que ha calgut esperar l’arribada dels fons europeus Next Generation per poder materialitzar-lo “a causa de l’ofec financer de Catalunya a causa del dèficit fiscal i de l’incompliment de la llei de dependència per part del govern espanyol”. El partit republicà ha recordat que, inicialment, el projecte el va aturar el 2010 el conseller socialista d’Economia i Finances Antoni Castells amb les primeres retallades per la crisi.

El portaveu d’ERC, Gabriel Fernàndez, destaca que “la Generalitat ha fet la feina: construirà la residència amb fons europeus perquè, fins ara, no ho ha pogut fer perquè els governs espanyols han incomplert sempre el finançament previst a la llei de dependència”, ha etzibat.

La residència pública de Sabadell, prevista per al 2025

Comentaris
To Top