Diners

Bici Escapa obrirà la seva primera botiga de ciclisme a Madrid abans de l’estiu

Bici Escapa Madrid

L’empresa sabadellenca va tancar el 2021 amb 30 milions d’euros de facturació, un 50% més que el 2020

Imatge virtual de com serà la botiga d’Escapa, que comptarà amb més de 3.000 metres quadrats i 200 bicicletes en exposició / CEDIDA

L’empresa sabadellenca Bici Escapa, propietat de la xarxa de concessionaris i tallers oficials catalana Quadis, inaugurarà abans d’estiu la seva primera botiga a la ciutat de Madrid. El nou local, de més de 3.000 metres quadrats, comptarà amb més de 200 bicicletes en exposició de les principals marques del sector, una àmplia selecció d’accessoris i 25 places d’aparcament gratuïtes per als clients.

Així mateix, la botiga de Bici Escapa també oferirà serveis complementaris com ara lliuraments personalitzats, servei de fisioteràpia, estudis biomecànics o assessorament per a rutes i viatges, entre altres.

El grup Quadis, propietari de Bici Escapa, compra dues botigues ciclistes per liderar la venda de bicicletes a l’Estat

La nova obertura a Madrid estarà liderada per Jesús García, fundador de la cadena madrilenya de botigues de ciclisme Mammoth. García, que és considerat com un dels principals referents del sector, va revolucionar el concepte de comunicació en el ciclisme amb els seus vídeos a Youtube, en els a través dels quals va obtenir més de 170 milions de visites i uns 900.000 seguidors.

Publicitat
Comentaris
To Top