Oci i cultura

Ja es poden reservar entrades per al concert de Dàmaris Gelabert a Sabadell

Dàmaris Gelabert

La cantant i compositora actuarà a l’Amfiteatre del parc de Catalunya el 12 de juny en doble sessió: a les 11 h i a les 18 h

Dàmaris Gelabert, a La Faràndula / VICTÒRIA ROVIRA

Els concerts de Dàmaris Gelabert compten amb 2.000 entrades més disponibles, ja que s’ha pogut ampliar l’aforament. Els nous tiquets es poden reservar a partir d’aquest dimarts a les 13 h al web de l’Ajuntament.

Gelabert, de fet, actuarà a Sabadell el 12 de juny en doble sessió: a les 11 h i a les 18 h. Ambdós concerts tenen lloc a l’amfiteatre del Parc de Catalunya. Es tracta dels dos concerts que s’havien programat per al passat 4 de gener a l’Espai Polivalent del Parc del Nord i que es van haver d’ajornar a causa de la pandèmia.

Comentaris
To Top